Για να μαθαίνετε νέα μας!

Online Χρήστες

Έχουμε 12 επισκέπτες συνδεδεμένους
vila
Παραδοσιακά Προϊόντα PDF Εκτύπωση E-mail
Ψαρι
Τα φρέσκα ψάρια και θαλασσινά που σερβίρουμε στο εστιατόριο μας τα ψαρεύουμε οι ίδιοι. Και έτσι είμαστε σίγουροι για την ποιότητα.

Ελαιόλαδο -Ελιές
Το ελαιόλαδο και οι ελιές που χρησιμοποιούμε στα φαγητά μας είναι παραγωγή μας, από τις δικές μας ελιές και παράγεται στον τοπικό ελαιουργικό συνεταιρισμό του Θεολόγου.

Πατάτα
Η πατάτα αποτελεί ένα από τα παραδοσιακότερα προϊόντα της Καβάλας. Επεξεργάζεται από τους ίδιους τους παραγωγούς. Θα την βρείτε σε ποικίλες συνταγές στις ταβέρνες τις περιοχής.

Λευκό τυρί
Ανθότυρος, Γαλοτύρι, Γραβιέρα , Κεφαλοτύρι είναι μερικά απο τα είδη λευκού τυριού που παράγονται στη περιοχή της Καβάλας. Επεξεργάζεται από τους ίδιους τους παραγωγούς. Θα τα βρείτε μέσα σε ποικίλες συνταγές στις ταβέρνες τις περιοχής.

Λαχανικά, Φρούτα και Τσίπουρο.
 

Θάσος

H Θάσος είναι το βορειότερο νησί του Αιγαίου. Ένα καταπράσινο νησί, απέχει 12 μίλια από την Καβάλα και 6 μίλια από την Κεραμωτή. Οι θαλάσσιες συγκοινωνίες είναι πολύ συχνές. Από το λιμάνι της Καβάλας και της Περάμου προς το χωριό Πρίνος αλλά και από το λιμάνι συνέχεια » »

Αλυκή

Λίγα χιλιόμετρα απο την Θάσο (Λιμένας), η Αλυκή με την πανέμορφη παραλία, τον αρχαίο οικισμό και τα αρχαία λατομεία της. Το βυθισμένο λατομείο στην άκρη της χερσονήσου και οι τεράστιοι όγκοι πετρών που υπάρχουν ακόμη στο βυθό της θάλασσας δείχνουν συνέχεια » »